Лятна кухня и барбекю

Ако живеете в къща или пък имате вила, лятото е най-подходящият сезон да си направите закрито барбекю или пък да пренесете кухнята си в двора. Ето и няколко интересни идеи как да направите тази част от градината не само ефектна и приятна, но функционална, все пак това е мястото, на което ще прекарвате голяма част от вечерите или уикендите си.

Модерно решение

Модерно решение

Прекрасен Г-образен остров от камък с вградени уреди и шкафове за тези, които искат да направят лятна кухня-мечта. Ако имаме желанието да се храним навън, вграждането на хладилник и шкаф с прибори е удобство. Барбекюто също е вградено, като в случая имаме и плоча, подходяща за неделни палачинки с цялото семейство. Хладилникът и шкафът са на една ръка разстояние, за да не се притеснявате, че барбекюто ще изгори, докато тичате до къщата за допълнителни подправки.

Не можем да пренебрегнем класическия дух

Едно цялостно екстериорно решение – барбекю, холна част, мека мебел за отдих, централна част с огнище. Това е прекрасно решение за цялото семейство и приятелите. Отлично съчетание на камък, който е лесен за подръжка през зимата, и дърво за повече уют. Барбекюто е в градено в отделна барбекю-къщичка, както често сме виждали в България. В близост има бар столчета и коктейлна маса, за да може да отпивате глътка разхладителна напитка, докато приготвяте вечерята. За лакомниците има прекрасен кът около кръглото огнище, където може да похапват ордьоври, докато вечерята се приготвя. Това предложение е много подходящо за онези от вас, които обичат да събират семейство и приятели през уикенда – просторно и разделено на части според предпочитанията на гостите.