КОЛЕДЕН ИНТЕРИОР

Това време от годината е вълшебно – зареждани с емоции, подтиква ни към добро и ни изпълва с много любов. Всичко това се дължи на магията на предстоящите Коледни празници, а какво са те без подходяща коледна украса у дома?
Може би, както всяка друга година сте избрали традиционните тонове, които включват червено, зелено и бяло? Това е страхотно, тъй като Коледа идва в тези цветове, но защо не прибавите и нещо ново, нещо, което ще разтърси празниците? Бъдете креативни, внесете нещо неочаквано в интериора. Дори и да решите да се придържате към цветовете за празника, направете го по един по-различен начин, както е направено на картинката отдолу с използването на ярко червените висящи звезди.

edna-tsvetna-koleda-idei-za-dekoratsiq-na-vashiq-interior-1g

Друг интересен вариант, който е насочен към по-смелите от вас е да смените изцяло заряда на обстановката, като използвате различни от традиционните цветове. Така ще подчертаете характера на своето жилище.

edna-tsvetna-koleda-idei-za-dekoratsiq-na-vashiq-interior-2g

И като говорим за цветове – няма нищо по-весело от колекция от коледни орнаменти в бонбонени цветове. С помощта на цветни панделки и правилен подбор на орнаментите, ще направите страхотна украса .

edna-tsvetna-koleda-idei-za-dekoratsiq-na-vashiq-interior-3g