Защита на личните данни

Личните данни, които deizibg.com получава при регистрация на потребителите в сайта, ще бъдат използвани единствено за обслужване на клиентите – приемане и изпълнение на поръчки и свързване с клиентите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката.

deizibg.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от описаните.

Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на deizibg.com при ползване от него на Сайта, както и на поправка на тези Лични данни.

Приемайки настоящите условия Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни (включително избраните потребителско име и парола) да бъдат обработвани от deizibg.com по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на deizibg.com.

Всички доброволно предоставени от Потребителя Лични данни и други Данни, които го идентифицират в процеса на ползване на Сайта се съхраняват, обработват и използват от deizibg.com за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата на стоки и услуги предлагани във всички сайтове на „Далор“ ООД.

deizibg.com изрично уведомява Потребителя, че предоставените от Потребителя Лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели.

deizibg.com си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.

За връзка с deizibg.com и/или „ДАЛОР“ ООД по отношение на Защитата на лични данни и конфиденциалност:

България,
6000 Стара Загора,
Стара Загора,  ул. “Генерал Иван Пашинов” 51
Тел.: 0897955521 , 0897958076

email 1: mеbelideizi@gmail.com
email 2: dalorood@gmail.com

deizibg.com 2011 г.